Over mij

Welkom op mijn gloednieuwe website!

Mijn naam is Samantha de Blij, een enthousiaste hobby-fotograaf.
Ik ben 1990 geboren in Delft, woonachtig in Pijnacker en heb een zwak voor dieren, in het bijzonder voor paarden.

Sinds mijn 7e levensjaar rijd ik paard en ben erg dankbaar dat ik uiteindelijk ook van mijn ouders een pony kreeg. Helaas groeien kinderen en met mijn lengte waren pony’s al snel geen optie meer en ben ik bij de Hoeve in Naaldwijk gaan rijden op “echte” paarden. Uiteindelijk ging ik toch weer op zoek naar iets “vasts” en ben ik trotse verzorger van Santos. En Santos is dan weer mijn vaste fotomodel wanneer ik weer nieuwe ideeën heb met betrekking tot fotografie. 

Over fotografie gesproken, ook die interesse is op jonge leeftijd begonnen nadat ik een camera

kreeg van mijn ouders. Ik kan mij het merk niet eens meer herinneren, ik dacht een oude zilveren Canon en die heb ik werkelijk stuk gefotografeerd. De interesse in de fotografie heb ik niet van een vreemde, dit heb ik namelijk van mijn moeder. In onderstaande slide zijn haar foto’s te zien. Ik vind het hartstikke leuk dat ze fotografeert en ben ook echt trots op een aantal van haar foto’s, daarom wil ik deze ook een plekje op mijn website geven. 

En niets is toch leuker dan twee hobby’s te combineren? Dieren en foto’s maken. En eerlijk, ik ben best heel trots op een aantal platen die daar uit zijn gekomen. En het leuke aan fotografie is dat je nooit uitgeleerd bent.

Op mijn website zijn foto’s te vinden waar ik het meest trots op ben. Regelmatige foto updates zijn weer te vinden op mijn facebook: samanthadeblij.nl.
Ook fotografeer ik natuurlijk graag voor jou, samen kunnen we vast op leuke ideeën komen en omdat het mijn hobby is hoeft dit helemaal niet duur te zijn. Onder het menu op de pagina met tarieven is hier meer informatie over te vinden.